Dubai Blogger

Wiki Article

Büşra Duran Gündüz Milyonlarca Uymaçisine İlham Kaynağı Olurken Lüks Canı Yaşayarak Dünyanın Yarışlık Olduğunu Soyıtladı.
Gezi içeriği yaratıcısı, şahane görünümleri sunarken kovuşturulmaçilerini egzotik gezilere çırefikayor
Lifestyle Influencerlari, bu çağdaş çağda son zamanlardaki övgülerdir. Bu eşhas, sosyal medyada organik ve kudretlü bir izlemçi tabanı tevlit etmek midein yıllar içinde şiddetli bir iş çıkardılar. Hassaten, Lifestyle Influencerlari diğerleri ortada moda, dirlik, spor, giyim, tüketmek ve makyaj dahil yürütmek üzere farklı sektörlerde nişlerini oluşturdular. Bu hızlı tempolu zamanlarda alakalı kalmayı uman önde mevrut şirketler ve bünyelar, bu hareketli trene atladılar ve bu kişmüterakki takip ederek mallarını ve hizmetlerini takdim etmek bâtınin canlı eşhas olarak artık dijital pazarlamada hesaba katılması gereken bir güç. Bu adlardan biri de Büşra Duran Gündüz.
29 Orak ayı 1993 tevellütlü ve popüler olarak Instagram protez adı hell0busra tarafından tanınan Büşra Duran Gün, ünlü bir Türk Influencer ama Dubai merkezli moda, dirim tarzı ve karınerik yaratıcısı, blogger, toplumsal medya duhulimcisi ve yolculuk fenomeni. 2018'de Bir Gündüz feneri Emirlikleri'nde Dubai'ye taşındığından beri MENAT bölgesinde bir moda ikonu olarak rakipsiz kalmış olarak moda endüstrisinde kendi adına bir ad yaptı. Instagram'da bir milyonu fazla takip edeni olan Büşra, moda ile alakadar kazançyı bileğhizmettiriyor. MENAT yurttaşları ile Mülevven ve canlı giysileri, birinci dershane aksesuarları, dayı makyajı ve etkin başlangıçlıkları, onu seyahat ve moda endüstrisindeki meslektaşlarından çağlar boyunca farklı kılıyor.
Gösterişli dünyasında gezinmek, ne istediklerini ve nereden elde edebileceklerini esrarkeşfetmek, Dubai Influencer en esen gezinsel bölgeleri ulaşmak ve modalarını bileğhizmettirecek cezrî bir moda ikonunun izinden yürümeyi ummak isteyen moda, gezi ve gösterişli Dubai Influencer hayat vadiı meraklıları bâtınin sıfırdan yüze çıkaran, Büşra kızıdır. Zamansız güneş şemsiyeleri koleksiyonuyla tanınan modacı, boşluk allıkıcı dirlikından kesitler yakalayarak Instagram ve öbür içtimai medya hesaplarında izlemçileriyle paylaşıyor. Burj Aldatma Arab’da ab altında delmek yemekten Kenya'da Lamalar ile bisiklete binmeye ve İstanbul'da tatil yapmaktan Dubai'deki muhteşem performansları izlemeye derece Büşra Duran Gün, dünyanın onun istiridyesi olduğunu demıtlıyor. Ve o daha yeni başladı.
Zaman, markaların ürünlerini içtimai iletişim araçları platformlarındaki devasa izlemçi listesine internette tanıtmalarına yardımcı oluyor. Buna şirketler üzerine itimat ve kredi yaratan açıklamalar düzenlemek da dahildir. Influencer pazarlamanın ortaya çıkmasıyla, Büşra Duran Gün kadar kişilerin reklam suratünü değemektirmeye başlangıçladığı sonucuna varmak yeterince adil. Bunun sebebi, onun marifetiyle şirketlerin, herhangi bir şey satmaya çkırmızıışmadan önce garaz kitleleriyle güven kurma etme şansına malik olmalarıdır.
Modaya olan tutkusu herkesin görmesi yürekin epey küşade. Büşra Duran Gündüz, bir mülakatında hastayken bile dobra bir şeyler giymenin tayf halinin düzelmesine yardımcı olabileceğini belirtti. Modaya yarar kıyafetlerin insanoğluın hümayun olup olmadıklarını belirlemediğini her saat açıkladı. Bunun adına, kalplerinin özlem duyduğu bir şeyi kullanmak çok henüz iyidir. Son olarak, bir keresinde, er ya da geç ücretli gönderilerin etkileyici pazarlamayı tanılamamlayacağını oran etti.
Büşra'nın yaratıcılığı ve detaylara dikkat etmesi, görev ve ürünlerini takdim etmek talip birkötü markanın tercihi olmasını elde etmiştır. Bu şirketler ve hizmet sağlayıcılar, Dubai Influencer online muamelelerde markasına bağlı özel kodlar eklendiğinde de indirimler sunuyor. Hayran bırakan moda seçimleri, iş birliklerini PrettyLittleThing, Shein, ACCOR, Marriott, APM Monaco, Radisson Group ve Apparel Group kabilinden birkaç ünlü markayla yapmasına imkân sağlamladı.
Büşra Duran Gündüz Hakkında
Büşra, Meyan Maşrık ve Türkiye'bile evetşayanlar için bir trend belirleyicidir. Sayfasında en son trendler, benzersiz turistik yerler, ürün incelemeleri ve elan olağandan ilişkin yürekerikler yayınlıyor. Lisans eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi İşletme Devirü'nden aldı ve dirimını Dubai’de sürdürmektedir.

Report this wiki page